Maestro

Georgi Sztojanov (2018 – heden)

Georgi Sztojanov

In 2017 is onze Noorse geweldenaar teruggekeerd naar zijn vaderland.
In de zoektocht naar de opvolger van Arild Rohde hebben we met de mannen van De.fundo een loodzware selectieprocedure gehouden, waarbij zelfs omstreden zaken als het raadgevend referendum niet werden geschuwd. Hoewel het ons pijn deed om zoveel dirigenten uit de internationale top naar huis te moeten sturen, zijn we zeer gelukkig met onze keuze.

De.fundo is trots op haar huidige kapitein: Georgi Sztojanov (1985).

Met zijn muzikaliteit, kennis van de mannenstem en creativiteit die grenst aan krankzinnigheid is hij de ideale man om ervoor te zorgen dat De.fundo ook in de toekomst het #1elitemalechoir blijft.

Meer weten? Zoek het uit op: https://www.georgisztojanov.com.

Georgi tijdens “Una fortiva lagrima” (26 okt 2018, Amsterdam)
Foto: Jaap Overal

Arild Rohde (2013-2017)

Arild Rohde (1984) komt uit Oslo, in Noorwegen. Hij studeerde musicologie aan de universiteit van Oslo, waar hij zijn master in 2011 behaalde. Tijdens zijn studie kreeg hij vioolles van Sigurd Imsen, zangles van Njål Sparbo en koordirectie van Tone Bianca Dahl. Daarnaast was hij assistent-dirigent bij het Jeugdkoor van de kathedraal van Oslo en bij het Noorse Nationale Jeugdkoor.

In 2015 heeft Arild zijn bachelor koordirectie gehaald bij Jos Vermunt aan het Conservatorium van Amsterdam. Cum laude, pff.

Arild zit niet stil. Kijk maar op zijn LinkedIn.

Sinds april 2013 is Arild dirigent van de.fundo. Door zijn voorliefde voor het theatrale en zijn huizenhoge ambities zijn de concerten van de.fundo telkens een muzikale belevenis.

#1elitemalechoir