Orphic Hymn Den Haag

Datum en tijd
za 04 feb 2023
15:30 - 16:45

Locatie:
Barthkapel, Den Haag

De.fundo brengt dit jaar een spectaculair en veelzijdig programma op de planken rondom het stuk Orphic Hymn. Het is een zeer indringende vertelling van het moment dat Orpheus zijn geliefde Eurydice kan aankijken en ze samen de onderwereld kunnen verlaten, nadat hij haar voor een tweede keer verliest en zelfmoord dreigde te plegen.

Bestel kaarten

Defundo Orphic Hymn met Jurriaan PoesseDe soms onbereikbare liefde en de pijn van verlies vertaalt zich vaak naar een herinnering die zich diep nestelt in het geweten. Deze herinnering loopt als een rode draad door het programma en wordt op verschillende manieren bezongen.

Het programma wordt verrijkt door vier bijzonder ingenieuze Franse werken, een stukje Amerikaanse waanzin, tien minuten Estse gekte en dat alles wordt afgewisseld door Engelse pracht.
Speciaal voor de gelegenheid zorgt componist Diederik van der Laag voor een Nederlandse tint aan het programma door een werk te schrijven rond het thema, speciaal voor de mannen van de.fundo.

Artistiek leider

Apetrots zijn we op onze nieuwe leider op de apenrots. Wij zijn klaar om Jurriaan Poesse de de.fundo-posse naar grote hoogtes te laten voeren. Pas afgestudeerd, maar nu al een cv waar je u tegen zegt.

#1elitemalechoir