10 year challenge AMSTERDAM

Datum en tijd
zo 10 okt 2021
15:00 - 16:15

Locatie:
Vondelkerk Amsterdam

Bestel nu kaarten

Toen mannenkoor de.fundo werd opgericht konden de mannen niet vermoeden dat ze een 10 year challenge aangingen. Nu, ruim 12 jaar later, blijkt die gehaald te zijn en daarom staat dit concert in het teken van 10% van een eeuw de.fundo. Al een heel decennium kan Nederland genieten van mannengeluid uit gouden keeltjes van het hoogste niveau. Ook dit jaar, nu de mannen hun koppen weer bij elkaar steken om drie concerten op de planken te brengen die ook dit jaar hun weerga niet zullen kennen, kan de betere de.fundofan zijn hart bij het #1elitemalechoir ophalen.
Er staat muziek uit alle genres en tijdperken en in bijna alle Europese talen op het programma. Maar alsof dat nog niet genoeg is, wat het natuurlijk wel is, trekt de.fundo, speciaal voor de 10 year challenge, een blik counters open.
U leest het goed: counters. Voor de gelegenheid heeft maestro Georgi Sztojanov zich bereid gevonden de gebruikelijke bezetting van 16 man TTBB op de schop te gooien om het koor van extra vuurkracht in de hoogte te kunnen voorzien, waardoor de toch al riante vocale mogelijkheden waar de.fundo in uitblinkt tot het bijna onbetamelijke worden opgerekt.
Met andere woorden: de succesformatie beschikt dit jaar voor het eerst ook over een luchtmacht.

#1elitemalechoir