Anderen over ons

Bezoekers over aCHOIRed taste (2018)

“de.fundo is de 16-voudige incarnatie van God”

“Mooi klassiek werk naast gewaagd onbekend en nieuw werk en altijd fris gebracht.”

“Ik heb ontzettend genoten! Het klonk prachtig, afwisselende programmatie, hilarische flyer met ondersteunende teksten en 16 prachtige performers.”

Bezoekers over  Abenddämmerung II (zwo) / als sterren aan de hemel staan

“Het was magisch! Vanaf het begin tot het einde heb ik een gelukzalige glimlach niet weten te verbergen.”

“Geestig, af, met recht een belevenis.”

“Bij een aantal stukken had ik graag “bis” geroepen, schitterend! Alles, echt alles klopte aan dit concert!”
 
“Complimenten schieten te kort voor het arrangement met de verrassende stukken van de verschillende componisten uit het weidse tijdframe.”
 
“Kippenvel tot ver in de herinnering aan deze mooie zomeravond.”
 
“We hebben zeer genoten van jullie optreden, het was in één woord prachtig en bijzonder.”

“Wat een geweldig concert in Den Haag! Sowieso een prachtige koorklank, leuk gevarieerd programma en daarbij ook een hele mooie totaalbeleving door plaatswisselingen en grapjes met kleding! Heel subtiel en juist daardoor zo sterk en indrukwekkend. Daar kunnen andere koren een voorbeeld aan nemen! Ik ben fan.”

“Het was geweldig, we hebben genoten van jullie Amsterdamse optreden. Uiteraard de muziek, maar ook de aangenaam oplopende spanning van verdwijnende kledingstukken (“Waar houdt dit op?”) lieten ons niet onberoerd. Ga zo door!”

Bezoekers over eerdere concerten

“Ah dat is echt jammer! Het gaat moeilijk zijn een ander koor te vinden dat aan jullie kan tippen.”

“Gefeliciteerd met het concert van afgelopen vrijdag! Samen met mijn vriend en nog iemand ben ik komen luisteren en ik was onder de indruk. Een prachtige klank, een leuk programma, een goeie dirigent en wat een mooi ensemble, en een wel heel erg goed gekozen locatie. Werkelijk alles klopte, zelfs de geur in de ruimte en de kwaliteit van het barpersoneel. Petje af ! ;-) Ik kende het koor nog niet, wat een leuke ontdekking, volgende keer kom ik weer.”

Lieve mannen, jullie waren heerlijk in de Tolhuistuin!
Voor het bronstige verjaardagsfeest van jullie tenor ZZZ en ook voor mezelf, reserveer ik in etappes. Er volgen er nog meer.
Tot vrijdag!
Liefs, YYY”

Joehoeeee! Kan niet wachten!

Leuk. Leuk. Leuk.”

“Jullie gaan toch geen kutmuziek zingen hoop ik hè?  (…)

“Is dit de repetitie van de Haagse stembevrijders?”

Lieve, heerlijke mannen,

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor het mooiste wat een nog-redelijk-jonge-maar-snel-ouder-wordende vrouw zich kan wensen op haar dertigste verjaardag.
Ik hoef het niet uit te leggen. Een werf vol viriele adonissen, tedere tenoren, vibrerende bassen…
Ik ben er sinds ik het heb aangelegd met een alt (en dan geen counter, maar echt zo eentje met lang haar en mascara), welhaast nóg gevoeliger voor geworden. Of is dat sentiment…?”

#1elitemalechoir